Hunicon - badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Ben jij op zoek naar de badkamer van je dromen maar weet je niet goed waar te beginnen? Nicole van Hunicon begeleidt je met veel plezier op een persoonlijke manier, van A tot Z. Doorheen het volledige project is zij je centrale aanspreekpunt. Hunicon draagt zorg voor de volledige renovatie van jouw badkamer. Vanaf het breek- en kapwerk tot en met de laatste tegeltjes. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Jij mag rekenen op een excellente klantenservice waarbij alles nauwgezet wordt opgevolgd.

Badkamerrenovaties van A tot Z

Wanneer je beslist om je badkamerrenovatie toe te vertrouwen aan Nicole, mag je alvast rekenen op een persoonlijke aanpak. Niet alleen tijdens de eerste (opstart)gesprekken of uitvoering, maar ook wanneer je bijgestaan wilt worden bij de keuze van bepaalde toestellen, apparaten, materialen, … in de toonzaal zelf.

Ze geeft je een persoonlijke advies, rekening houdend met jouw wensen en noden. Telkens met één oog op het budget. Voor- en nadelen van de verschillende oplossingen worden verduidelijkt. Weet je niet goed welke kleuren, wandtegels, vloer, … te kiezen? Samen komen we er vast en zeker uit.

Hunicon - badkamerrenovatie

Hoe pakt Nicole badkamerrenovaties aan?

30 jaar ervaring

Door de jarenlange ervaring van Nicole kan jij rekenen op een ervaren partner die jou helpt waarbij begeleiding en ondersteuning centraal staan. We adviseren je niet alleen maar we zorgen er ook nog eens voor dat alles perfect, tot in de puntjes, wordt uitgevoerd volgens het plan. Binnen tijd én binnen budget. Geen onverwachte kosten, geen onaangename verrassingen, …

Duurzame oplossingen

Voor de totaaloplossing die we je bieden, vinden we het belangrijk dat je ermee bent geholpen. Niet alleen de komende periode maar ook in de toekomst. Hierbij staat duurzaamheid, in combinatie met kwaliteit, voorop. Er moeten altijd een afweging gemaakt worden wat betreft prijs en kwaliteit. Nicole is de aangewezen persoon om je hierin te adviseren.

Professionaliteit

Doordat wij werken met professionele onderaannemers voor de effectieve uitvoering, mag je er 100 procent zeker van zijn dat je project wordt gerealiseerd (én afgewerkt) door ervaren vakmensen die gepassioneerd zijn door hetgeen dat ze doen. Overigens zorgt Nicole voor een persoonlijke opvolging van de werf zodat alles vlot en efficiënt verloopt.

Enkele van onze realisaties

Benieuwd naar onze afgewerkte badkamers? Je ontdekt ze op de foto’s hiernaast. Onze installateurs gaan met veel plezier aan de slag zodanig jij vele jaren kan genieten van een badkamer die ‘op het lijf’ is ontworpen.

Hunicon vorm

Badkamer renovatie nodig?

Met 30 jaar ervaring is jouw project in goede handen bij Nicole. Nadat we jouw wensen kennen, wordt er een plan opgesteld. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte. Tevreden? Dan wordt het werk aangevat. Vervolgens zorgt Hunicon voor een perfecte oplevering, inclusief een onberispelijke klantenservice.

Hunicon kan je niet alleen begeleiden op vlak van badkamers en renovaties maar ook wat betreft