Hunicon airco in een badkamer

Getuigenissen

Benieuwd naar wat anderen zeggen over Nicole van Hunicon? Hieronder alvast een overzicht.

“Nicole, een vrouw die haar vak op en top kent, mee denkt met de behoefte van de klant, zowel bij ons in de keuken als de badkamer. En de resultaten zijn schitterend. Super tevreden! Een aanrader!”
"Uitermate tevreden over het verloop van de plaatsing van een nieuwe gaswandketel Buderus. We werden na het eerste contact met Hunicon onmiddellijk (voorlopig) gedepanneerd om eindelijk opnieuw warm water te kunnen gebruiken, en de definitieve plaatsing verliep snel, efficiënt en proper. Aan de bestaande circuits werden zelfs enkele verbeteringen aangebracht om het rendement te verhogen."
"Wij hebben al enkele malen samengewerkt met Hunicon, steeds met een perfect resultaat en opvolging! Alles uitgevoerd zoals op offertes, vlotte communicatie en gewoonweg aangenaam! Ze denken ook steeds mee voor oplossingen, zeer handig bij renovaties. Voor ons een 5/5 sterren."
"Voor ons niemand anders dan Hunicon of anders gezegd Nicole. Wij zijn ontzettend tevreden over de renovatie van onze badkamer. Van offerte tot afwerking allemaal Top! Ook hebben wij airco allemaal via Nicole. Gewoon TOP service.”
Hunicon vorm

Een nieuwbouw of renovatie in het vooruitzicht?

Met 30 jaar ervaring is jouw project in goede handen bij Nicole. Nadat we jouw wensen kennen, wordt er een plan opgesteld. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte. Tevreden? Dan wordt het werk aangevat. Vervolgens zorgt Hunicon voor een perfecte oplevering, inclusief een onberispelijke klantenservice.