Hunicon begeleidt je in…

Bij Hunicon begeleidt zaakvoerster Nicole jou maar al te graag. Zowel op vlak van badkamerrenovaties, sanitair, verwarming, ventilatiesystemen als airco units. Tijdens de opstart van een totaalproject, al dan niet renovatie of nieuwbouw, kan je rekenen op een gedegen advies, volledig afgestemd op basis van jouw voorkeuren.

Het gaat niet enkel en alleen om de installatie van de systemen of toestellen maar om het volledige ‘plaatje’. Een persoonlijke aanpak, klantgerichte service en professionele afwerking worden hoog in het vaandel gedragen. Op elk moment is Nicole jouw centrale aanspreekpunt. Jij als klant staat ten alle tijde op nummer 1.

Wij begeleiden je in...

Je kan bij ons terecht voor badkamerrenovaties, sanitaire werken, verwarming. Ook voor ventilatie en airco ben je bij Hunicon aan het juiste adres. Onze gemotiveerde experts helpen je van bij de start tot aan de oplevering. Er zijn korte gesprekslijnen tussen jou, Nicole én de lokale onderaannemers. Daardoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

Nicole staat je graag bij met raad en daad

30 jaar ervaring

Door de jarenlange ervaring van Nicole kan jij rekenen op een ervaren partner die jou de nodige begeleiding biedt.

Persoonlijke aanpak

 In elke fase van het project geeft Nicole je een persoonlijk advies, rekening houdend met jouw wensen en noden.

Klantentevredenheid

Klanttevredenheid? Dat is waar we voor gaan. Bij Hunicon sta jij als klant altijd in het middelpunt.

Professionele begeleiding

Wij begeleiden jouw project van A tot Z en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt uitgewerkt.

Hunicon vorm

Een nieuwbouw of renovatie in het vooruitzicht?

Met 30 jaar ervaring is jouw project in goede handen bij Nicole. Nadat we jouw wensen kennen, wordt er een plan opgesteld. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte. Tevreden? Dan wordt het werk aangevat. Vervolgens zorgt Hunicon voor een perfecte oplevering, inclusief een onberispelijke klantenservice.