Hunicon factuur

Missie en visie

Bij Hunicon begeleidt zaakvoerster Nicole jou maar al te graag. Zowel op vlak van badkamerrenovaties, sanitair, verwarming, ventilatiesystemen als airco units. Dat doet ze op een persoonlijke manier waarbij de klemtoon voornamelijk ligt op een onberispelijke klantenservice en professionele uitvoering. Hierbij krijgt ze ondersteuning van doorgewinterde vakmensen. De raad van Nicole, gecombineerd met het technische onderbouwde advies van onderaannemers (waar Hunicon al sinds jaar en dag mee samenwerkt), zorgt ervoor dat jij kan rekenen op een prachtig afgewerkte installatie die perfect functioneert. Zonder problemen, zonder ‘gedoe’, …

Missie van Hunicon

Nicole wil jou graag een totaaloplossing bieden. Een degelijke oplossing die enerzijds afgestemd is op basis van jouw wensen en noden, waaronder het budget, maar anderzijds ook op basis van het ‘probleem’. Jouw badkamerrenovatie, sanitaire installatie, verwarmingsinstallatie, ventilatiesysteem of airco moet dan ook zo zijn uitgevoerd volgens het plan dat op voorhand is gemaakt. Waar heb jij nood aan én wat vind je nu echt belangrijk? Het zijn slechts enkele vragen die in eerste instantie worden gesteld tijdens een verkennend gesprek.

Hunicon missie en visie

Visie van Hunicon

Door de persoonlijke aanpak, het gedegen advies en vertrouwen dat Nicole creëert is jouw project altijd in goede handen. Tijdens de ontwerpfase wordt altijd de tijd genomen om kennis te maken met jou als klant, tevens worden je behoeftes geïnventariseerd. We doen telkens een locatiebezoek waarbij ook de installateur aanwezig is om te kijken wat mogelijk is. Indien nodig worden de opmetingen gedaan door Nicole. Ben je tevreden met de prijsofferte? Dan gaat onze installateur met veel plezier aan de slag. Ben je daarna minstens even tevreden met het eindresultaat? Dan zijn wij dat ook. We gaan voor de perfectie, tot in de kleinste hoekjes en kantjes.

Enkele van onze realisaties

Nieuwsgierig naar onze afgewerkte projecten? Je ontdekt ze op de foto’s hiernaast. Onze installateurs gaan met veel plezier aan de slag zodanig jij vele jaren kan genieten van jouw sanitaire installatie, verwarmingsinstallatie, airco of badkamer.

Hunicon vorm

Wil je graag meer weten over Hunicon?

Met 30 jaar ervaring is jouw project in goede handen bij Nicole. Nadat we jouw wensen kennen, wordt er een plan opgesteld. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte. Tevreden? Dan wordt het werk aangevat. Vervolgens zorgt Hunicon voor een perfecte oplevering, inclusief een onberispelijke klantenservice.

Bekijk wat wij nog te bieden hebben