Nicole van Hunicon

Over Nicole

Maak kennis met Nicole, gepassioneerd zaakvoerster van Hunicon. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche heeft ze haar eigen bedrijf opgericht waarin ze jou wil ontzorgen, van begin tot eind.

Badkamerrenovaties, sanitair, verwarming, ventilatiesystemen en airco’s hebben voor haar geen geheimen. Ze wil jou een totaaloplossing bieden waarbij je écht geholpen bent, zonder problemen. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Jij als klant staat centraal

Alles draait rond een excellente klantenservice, hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Bij Hunicon staan jouw behoeftes in functie van Nicole haar kennis, expertise en knowhow. Ze wordt aangesterkt door een team van ervaren installateurs die zorgen voor een afwerking tot in de puntjes. Samen met jou gaan ze op zoek naar de perfecte oplossing.

Hoe pakt Hunicon dit aan?

Persoonlijke aanpak

Doorheen het volledige project is én blijft Nicole jouw persoonlijke aanspreekpunt. Zit je met vragen, heb je twijfels, weet je niet goed wat te kiezen, …? Geen nood: Hunicon staat paraat met een onderbouwd advies, afgestemd op jouw situatie.

Samen naar de toonzaal

Ben je tevreden met het ontwerp én ons prijsvoorstel? Dan ondersteunen we je nog verder. Zowel bij de uitvoering als de keuze van alle materialen, toestellen, … Indien je dat wenst gaan we mee naar de toonzaal om je te adviseren. We geven je alle informatie zodanig dat je zelfstandig een juiste keuze kan maken.

Persoonlijke opvolging

Nicole zorgt, telkens opnieuw, voor een persoonlijke opvolging van de werf zodat alle werken vlot en efficiënt verlopen. Er wordt nauw contact gehouden met de installateur en jou als klant. Nicole is steeds jouw centrale aanspreekpunt. Heb je een vraag, zit je met twijfels, … Hunicon staat voor je klaar.

Hunicon vorm

Wil je meer weten of heb je vragen?

Met 30 jaar ervaring is jouw project in goede handen bij Nicole. Nadat we jouw wensen kennen, wordt er een plan opgesteld. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte. Tevreden? Dan wordt het werk aangevat. Vervolgens zorgt Hunicon voor een perfecte oplevering, inclusief een onberispelijke klantenservice.

Hunicon is trotse sponsor van volleybalclub paal-Beringen en Hockey Beringen