Hunicon - sanitaire leiding

Sanitair

Ben je nog op zoek naar een ervaren partner die jou begeleidt én ondersteund bij de uitvoering van sanitaire werken? Dan ben je bij Hunicon aan het juiste adres voor zowel renovatie als nieuwbouw. We leggen voornamelijk de klemtoon op een persoonlijk klantencontact, gecombineerd met een realisatie die de perfectie nastreeft. Ons team staat alvast volledig klaar. Eén oog is gericht op duurzaamheid en het andere op een naadloze integratie in je woning. Dit alles wordt volledig afgestemd op basis van jouw voorkeuren.

Een sanitaire installatie van A tot Z

Bij Hunicon kan je terecht voor een verscheidenheid aan diensten op vlak van sanitair. Heb jij nood aan een nieuwe sanitaire installatie die tot in de puntjes is uitgedacht door Nicole en de installateur? Moeten extra sanitaire toestellen geplaatst en aangesloten worden? Of is een herstelling noodzakelijk voor een optimale werking?

Wij staan je graag bij met raad en daad. We luisteren naar jou als klant. Op basis daarvan geven we je een gedegen advies, rekening houdend met de situatie zodanig dat het probleem resoluut wordt verholpen. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Hunicon sanitair

Sanitaire werken: uitgevoerd volgens goed vakmanschap

Goed advies

Alles start bij een goed gesprek. Waar heb jij nood aan en wat vind je nu écht belangrijk? Het zijn slechts enkele vragen die allesbepalend zijn. Niet alleen voor het ontwerp maar ook voor de uitvoering. Op basis daarvan geven we je een goed gefundeerd advies, afgestemd op je voorkeuren en het budget.

Samen naar de toonzaal

Ben je tevreden met het ontwerp én ons prijsvoorstel? Dan ondersteunen we je nog verder. Zowel bij de uitvoering als de keuze van alle materialen, toestellen, … Indien je dat wenst gaan we mee naar de toonzaal om je te adviseren. We geven je alle informatie zodanig dat je zelfstandig een juiste keuze kan maken.

Persoonlijke opvolging

Nicole zorgt, telkens opnieuw, voor een persoonlijke opvolging van de werf zodat alle werken vlot en efficiënt verlopen. Er wordt nauw contact gehouden met de installateur en jou als klant. Nicole is steeds jouw centrale aanspreekpunt. Heb je een vraag, zit je met twijfels, … Nicole staat voor je klaar.

Voor sanitaire installaties gebruiken we merken zoals

Enkele van onze realisaties

Ben je benieuwd naar onze sanitaire projecten die we recentelijk hebben opgeleverd? Je ontdekt ze op de foto’s hiernaast. Zoals je ziet werken onze installateurs enkel met de beste merken. Een afwerking tot in de kleinste hoekjes en kantjes? Dat zeker.

Hunicon vorm

Klaar om jarenlang te genieten van je sanitaire installatie?

Met 30 jaar ervaring is jouw project in goede handen bij Nicole. Nadat we jouw wensen kennen, wordt er een plan opgesteld. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte. Tevreden? Dan wordt het werk aangevat. Vervolgens zorgt Hunicon voor een perfecte oplevering, inclusief een onberispelijke klantenservice.

Naast de begeleiding van sanitaire werken
kan Hunicon jou ook helpen met