Hunicon ventilatie

Ventilatie

Een ‘gezond’ leefklimaat in je woning? Dat wil toch iedereen. Een ventilatiesysteem, geïnstalleerd volgens goed vakmanschap, zorgt voor de aanvoer van verse lucht. Tegelijkertijd wordt vervuilde lucht afgevoerd. Bovendien is ventilatie erg belangrijk. Met name in goed geïsoleerde woningen. Zo kunnen onder andere vochtproblemen vermeden worden. Daarnaast wordt de kans op geuren, allergieën en condensatie tot een minimum beperkt.

Ventilatie: een degelijk advies staat centraal

Samen met jou zoekt Hunicon naar de perfecte ventilatie-oplossing, afgestemd op jouw renovatieproject of nieuwbouw. Zowel Nicole als de installateur komen ter plaatse om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Alles wordt zorgvuldig opgemeten. Op basis daarvan gaan we aan de slag om een prijsvoorstel te maken. Ben je akkoord? Dan zet Nicole en haar team van experts alles op alles om ervoor te zorgen dat het systeem nauwkeurig wordt geïnstalleerd.

Hunicon - ventilatie in een badkamer

Hoe pakt Nicole dit aan?

Klasse C of D systeem?

Weet je niet goed welk type systeem het best geschikt is voor jouw woning? Geen nood, Nicole en de installateur adviseren je met een glimlach. Na een locatiebezoek informeert Hunicon je over de mogelijkheden. Ze geven je een gepast advies zodanig dat alles optimaal kan werken. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Goedkoop kan soms ook ‘duurkoop’ zijn op lange termijn.

Energie-efficiënte bij klasse C

In sommige gevallen kan het een meerwaarde zijn om een ventilatiesysteem in klasse C te combineren met de warmtepomp. Op die manier wordt warmte gerecupereerd uit de afvoerlucht. Of dat ook van toepassing is in jouw woning? Daar geven onze experts graag uitsluitsel over.

Verplicht bij nieuwbouwwoningen

Tegenwoordig is het verplicht om bij nieuwbouwprojecten een ventilatiesysteem te laten installeren. Waarom? Dergelijke woningen zijn vaak zo goed geïsoleerd dat het binnen- en buitenklimaat als het ware van elkaar gescheiden zijn waardoor verse lucht niet doorstroomt. Ben je (net) van start gegaan met een renovatie- of nieuwbouwproject maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij helpen je graag verder.

Enkele van onze realisaties

Benieuwd hoe onze ventilatie-oplossingen eruit zien in de praktijk? Je ontdekt het op de foto’s hiernaast. Onze installateurs gaan met veel plezier aan de slag, in klasse C of D, zodanig dat een prachtig afgewerkt ventilatiesysteem werkelijkheid wordt.

Hunicon vorm

Nood aan een goed werkend ventilatiesysteem?

Met 30 jaar ervaring is jouw project in goede handen bij Nicole. Nadat we jouw wensen kennen, wordt er een plan opgesteld. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte. Tevreden? Dan wordt het werk aangevat. Vervolgens zorgt Hunicon voor een perfecte oplevering, inclusief een onberispelijke klantenservice.

Zo ervaren klanten de samenwerking met Hunicon

Naast ventilatiesystemen bieden we je bij Hunicon ook nog