Hunicon verwarming - foto gasketel

Verwarming

Wil jij genieten van een aangename binnentemperatuur op het tijdstip dat jij wenst? Zeker in de koude wintermaanden? Dan is een optimale werking van jouw verwarmingsinstallatie cruciaal. Hunicon geeft jou een gepast advies, rekening houdend met de situatie, wetgeving, …Niet alleen voor nieuwbouwwoningen maar ook voor renovatieprojecten kan je terecht bij Nicole.

Een verwarmingsinstallatie: afgestemd op de situatie

Wil jij een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie laten plaatsen? Of moet jouw bestaande CV installatie vernieuwd worden? Met 30 jaar aan ervaring staat Hunicon voor je klaar. We beschikken over alle kennis, expertise en knowhow om je volledige installatie ‘onder handen’ te nemen, in samenwerking met onze gespecialiseerde onderaannemers.

We ontzorgen je van alles. De juiste rendementsberekening, het uittekenen en berekenen van de bestaande situatie, … Aan alles wordt gedacht. Door een ruime keuze aan kwaliteitsmerken en -materialen kunnen we een mooie oplossing bieden voor ieders budget.

Hoe pakt Nicole dit aan?

Persoonlijke begeleiding

Doorheen het volledige project is én blijft Nicole jouw persoonlijke aanspreekpunt. Zit je met vragen, heb je twijfels, weet je niet goed wat te kiezen, …? Geen nood: Hunicon staat paraat met een onderbouwd advies, afgestemd op jouw situatie.

Maximaal rendement

Samen gaan we op zoek naar de meest efficiënte verwarmingsinstallatie. Een verwarmingsketel laten plaatsen of toch misschien beter een hybride warmtepomp? Nicole komt samen met de installateur ter plaatse om de mogelijkheden te bekijken.

Professionele installatie

Doordat wij werken met professionele en gecertificeerde onderaannemers voor de effectieve uitvoering, mag je er 100 procent zeker van zijn dat je project wordt gerealiseerd én afgewerkt door ervaren vakmensen die gepassioneerd zijn door hetgeen dat ze dagdagelijks doen.

Voor centrale verwarmingsinstallaties werken we met merken zoals

Centrale verwarming logo's hunicon

Enkele van onze realisaties

Nieuwsgierig naar de projecten waarbij we, op een professionele manier, efficiënte en energiezuinige verwarmingsoplossingen hebben geïnstalleerd? Je ontdekt ze op de foto’s hiernaast. Alles wordt mooi afgewerkt, tot in de kleinste puntjes. Een tevreden klant: dat is waar we voor gaan.

Hunicon vorm

Klaar voor een gloednieuwe CV installatie?

Met 30 jaar ervaring is jouw project in goede handen bij Nicole. Nadat we jouw wensen kennen, wordt er een plan opgesteld. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte. Tevreden? Dan wordt het werk aangevat. Vervolgens zorgt Hunicon voor een perfecte oplevering, inclusief een onberispelijke klantenservice.

Zo ervaren klanten de samenwerking met Hunicon

Hunicon neemt niet alleen het ontwerp en de uitvoering van een verwarmingsinstallatie in handen maar ook