renovaties badkamer Hunicon - badkamerrenovatie

Renovaties badkamers

Ben jij op zoek naar een badkamerrenovatie te Limburg of daarbuiten? Nicole van Hunicon begeleidt je met veel plezier op een persoonlijke manier, van A tot Z. Renovaties badkamers kennen voor haar geen enkel geheim. Doorheen het volledige project is zij je centrale aanspreekpunt. 

Hunicon draagt zorg voor de volledige renovatie van jouw badkamer. Vanaf het breek- en kapwerk tot en met de laatste tegeltjes. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Jij mag rekenen op een excellente klantenservice waarbij alles nauwgezet wordt opgevolgd.

Badkamerrenovaties van A tot Z

Wanneer je beslist om je badkamerrenovatie toe te vertrouwen aan Nicole, mag je alvast rekenen op een persoonlijke aanpak. Niet alleen tijdens de eerste (opstart)gesprekken of uitvoering, maar ook wanneer je bijgestaan wilt worden bij de keuze van bepaalde toestellen, apparaten, materialen, … in de toonzaal zelf. Zo zie je geen belangrijke zaken over het hoofd zoals de keuzes voor jouw:

Nicole geeft je een persoonlijke advies, rekening houdend met jouw wensen en noden. Vaak krijgen we ook de vraag ‘hoeveel kost het renoveren van een badkamer?‘, waarop geen vast antwoord bestaat, maar we houden steeds rekening met jouw budget. Voor- en nadelen van de verschillende oplossingen worden verduidelijkt. Weet je niet goed welke kleuren, wandtegels, vloer, … te kiezen? Samen komen we er vast en zeker uit.

Renovaties badkamer Hunicon - badkamerrenovatie

Hoe pakt Nicole badkamerrenovaties aan?

30 jaar ervaring

Door de jarenlange ervaring van Nicole in renovaties badkamers in Limburg en ver daar buiten, kan jij rekenen op een ervaren partner die jou helpt waarbij begeleiding en ondersteuning centraal staan. We adviseren je niet alleen maar we zorgen er ook nog eens voor dat alles perfect, tot in de puntjes, wordt uitgevoerd volgens het plan. Binnen tijd én binnen budget. Geen onverwachte kosten, geen onaangename verrassingen, …

Duurzame oplossingen

Voor de totaaloplossing die we je bieden, vinden we het belangrijk dat je ermee bent geholpen. Niet alleen de komende periode maar ook in de toekomst. Hierbij staat duurzaamheid, in combinatie met kwaliteit, voorop. Er moeten altijd een afweging gemaakt worden wat betreft prijs en kwaliteit. Nicole is de aangewezen persoon om je hierin te adviseren.

Professionaliteit

Doordat wij werken met professionele onderaannemers voor de effectieve uitvoering, mag je er 100 procent zeker van zijn dat je project wordt gerealiseerd (én afgewerkt) door ervaren vakmensen die gepassioneerd zijn door hetgeen dat ze doen. Overigens zorgt Nicole voor een persoonlijke opvolging van de werf zodat alles vlot en efficiënt verloopt.

De nieuwste badkamertrends: enkele van onze realisaties

Benieuwd naar onze afgewerkte badkamers? Je ontdekt ze op de foto’s hiernaast. Onze installateurs gaan met veel plezier aan de slag zodanig jij vele jaren kan genieten van een badkamer die ‘op het lijf’ is ontworpen.

Welke badkamerrealisatie is in jouw stijl?

Wil je je badkamer een make-over geven? Ben je op zoek naar inspiratie voor de nieuwste trends op het gebied van renovaties badkamer? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel bespreken we de nieuwste badkamertrends en helpen we je jouw eigen stijl te ontdekken. Of je nu houdt van een minimalistisch design, een rustieke uitstraling, of juist van een moderne en strakke look, er is voor ieder wat wils.

Landelijke badkamerrenovatie met houten elementen

Een van de trends die we dit jaar veel zien, is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan houten elementen, zoals houten badkamermeubels en -accessoires. Deze materialen geven je badkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Daarnaast is er ook veel aandacht voor duurzaamheid. Steeds meer mensen kiezen voor waterbesparende kranen en energiezuinige verlichting.

Luxueuze badkamer renovaties

Naast natuurlijke materialen en duurzaamheid zien we ook een opkomst van luxe elementen in de badkamer. Denk aan grote inloopdouches, vrijstaande baden en regendouches. Deze elementen creëren een gevoel van luxe en wellness in je eigen badkamer.

Of je nu een klein budget hebt of juist uitpakt met luxe materialen, er is altijd een badkamerstijl die bij jou past. Dus laat je inspireren door de nieuwste trends en ga aan de slag met jouw eigen badkamerrenovatie!

Hunicon vorm

Badkamer renovatie nodig?

Met 30 jaar ervaring is jouw project in goede handen bij Nicole. Nadat we jouw wensen kennen, wordt er een plan opgesteld. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte. Tevreden? Dan wordt het werk aangevat. Vervolgens zorgt Hunicon voor een perfecte oplevering, inclusief een onberispelijke klantenservice.

Zo ervaren klanten de samenwerking met Hunicon

Hunicon kan je niet alleen begeleiden op vlak van badkamers en renovaties maar ook wat betreft