Airco Beringen

Airco

Wil jij, compleet onafhankelijk van de buitentemperatuur, genieten van een aangenaam binnenklimaat? Zowel in de zomer, winter, herfst als lente met inbegrip van een goede luchtcirculatie? Dan is een airco unit geen overbodige luxe maar wel een absolute noodzaak. Met een airco, geleverd én geïnstalleerd door Hunicon, kan niet alleen de koeling maar ook de vochtigheidsgraad geregeld worden.

Airco: ‘op maat’ van jouw woning

Samen gaan we op zoek naar het meest geschikte toestel dat naadloos aansluit bij jouw interieur. Hiervoor komen Nicole en de installateur bij jouw thuis langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Alles wordt nauwkeurig opgemeten. Hunicon geeft je een advies dat technisch onderbouwd is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Nu en in de toekomst niet. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand.

Airco in woonkamer

Hoe pakt Nicole dit aan?

Geruisloze werking

Bij Hunicon willen we er alles aan doen om het geluidsniveau van de airco zoveel mogelijk tot een minimum te beperken. Zo zijn we bijvoorbeeld in de mogelijkheid om geluiddempende blokken te plaatsen waardoor de airco ‘muisstil door het leven kan gaan’.

Kwaliteit

Om een hoogwaardige kwaliteit te waarborgen, gebruikt onze installateur airco’s van het merk Mitsubishi. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te installeren maar ook nog eens zeer eenvoudig in bediening. ‘Twee vliegen in 1 klap’.

Plaatsing en afwerking

Hoe dan ook zorgt Hunicon voor een tijd-efficiënte installatie waardoor jouw airco systeem in no-time wordt geïnstalleerd. Tegelijkertijd volgt Nicole het project nauwkeurig op, met één oog op de kwaliteit en het andere oog op het budget.

Enkele van onze realisaties

Kan je niet wachten om onze projecten te aanschouwen waar we airco’s op een degelijke manier hebben geïnstalleerd? Je ontdekt ze op de foto’s hiernaast. Alles wordt perfect afgewerkt, zelfs tot in de kleinste hoekjes en kantjes. Wij zijn pas blij als jij meer dan tevreden bent.

Hunicon vorm

Klaar voor jouw airco?

Met 30 jaar ervaring is jouw project in goede handen bij Nicole. Nadat we jouw wensen kennen, wordt er een plan opgesteld. Vervolgens ontvang je een gedetailleerde offerte. Tevreden? Dan wordt het werk aangevat. Vervolgens zorgt Hunicon voor een perfecte oplevering, inclusief een onberispelijke klantenservice.

Hunicon kan je niet alleen begeleiden
op vlak van airco’s maar ook met